مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 شهریور 1400 ساعت 09:502021-09-14ورزشي

ویدئو | کودکان اینستاگرامی، کودکان لایک، کودکان مجازی


آنچه این روزها در شبکه های اجتماعی به وفور دیده می شود حضور کودکانی است که به جای بازی و به اصطلاح کودکی کردن تبدیل به منبع درآمدی برای والدین خود شده اند.

- به گزارش گروه سوادرسانه خبرگزاری فارس، وقتی که می بینیم کودکی مورد آزار قرار گرفته ناراحت می شویم و نسبت به آن واکنش نشان می دهیم، مخصوصاً در مورد کودکان کار.

اما چرا در فضای مجازی این ماجرا برعکس است.

شاید نمی دانیم آن ها هم کودک کار هستند.

هر روز تعداد کودکانی که توسط والدینشان در فضای مجازی مشهور می شوند در حال افزایش است.

لباس های عجیب می پوشند، آرایش های خاص دارند، حرف های تبلیغاتی قلمبه سلمبه را حفظ می کنند و باید جلوی دوربین ادا دربیاورند و حتی الکی بخندند، والدین هم به این ترتیب درآمدی کسب می کنند.

شاید بپرسید چه اشکالی دارد؟ یکی از اشکالات کار این است که کودکان در سنین پایین شیرینی خاصی دارند ولی همراه با رشدشان از این شیرینی و جذابیت کم می شود و زمانی فرا می رسد که دیگر توجه دیگران را جلب نمی کند و استفاده ای در فضای مجازی ندارد.

آیا فکر نمی کنید کودکی که به این همه توجه کاذب عادت کرده بعد از رشد و در دوره نوجوانی دچار مشکلات روحی می شود؟ والدین ناخواسته به کودکشان آموزش می دهند که تو زمانی خوبی که بازدیدکننده و لایک بیشتری داشته باشی.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ویدئو | کودکان اینستاگرامی، کودکان لایک، کودکان مجازی

ویدئو | کودکان اینستاگرامی، کودکان لایک، کودکان مجازی